avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre divort

vreau sa intentez cerere de divort. mentionez ca avem impreuna o fetita de 4 ani si mai multe rate comune. sotul nu vrea sa se prezinte la divort si refuza sa comunicam si doreste sa pleca din tara. avem si un apartament pe numele amandurora. as vrea sa stiu daca nu se va prezenta ce ar putea sa imi revina mie, cum se procedeaza cu impartirea bunurilor.multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta
Cel mai recent răspuns: olteanloredana , utilizator 21:09, 29 Iunie 2011
Buna ziua,
Puteti solicita desfacerea casatoriei in fata instantei de judecata, precum si incredintarea minorei, si de asemenea atribuirea apartamentului catre dumneavoastra, cu acordarea unei sulte catre actualul sot al dumneavoastra. Nu are nici o pimportanta ca va pleca din tara, hotararea se va pronunta oricum .
buna ziua. Avand in vedere ca noi avem o rata in banca care am facuto pentru cumpararea apartamentului nu pot solicita sa platesc eu in continuare rata pa10 ani in schimbul sultei? mentionez ca am platit rata impreuna 3 ani si este pe numele sotului iar eu sunt coplatitor . mie frica ca el va pleca din tara si eu va trebui sa platesc totul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe apartament,divort si despagubiri IoanaAntoIli IoanaAntoIli Buna ziua!Ma numesc Rebeca si vreau sa divortez de sotul meu.Ne-am casatorit in 2007 si imediat dupa nunta am dat avans de 11.000 euro avans la un ... (vezi toată discuția)
Partaj gomi gomi Sunt in divort............am o fetita de 4 ani care ramane cu mine si impreuna cu al meu sot avem un apartament cu 3 camere si o masina, achizitionate in ... (vezi toată discuția)
Partaj norocel_bab norocel_bab In partajarea unui apartament faptul ca unuia dintre parinti i s-a incredintat minorul spre crestere si educare poate cere o cota mai mare din locuinta?Dar ... (vezi toată discuția)