avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre partaj

vreau sa divortez de sotul meu care peste 3 luni va ramane fara servici,( motivele divortului sunt consumul de alcool, agresivitate, iresponsabilitate fata de familie si copil, lipsa relatiilor sexuale) ;avem - rata in banca cu credit de nevio personale si un apartament . vreau sa stiu cum sar putea impartii bunurile daca sotul nu vrea sa impartim si nuci nu vrea sa se prezinte la divort(mentionez ca din banii de la banca am cumparat apartamentul
Cel mai recent răspuns: olteanloredana , utilizator 19:53, 7 Iulie 2011
se judeca in lipsa lui
Chiar daca nu se prezinta la proces se va finaliza in lipsa lui.
Cat priveste partajul ar trebui sa analizati problema la modul serios deoarece puteti obtine o cota mai mare de 50 la suta.
Acest aspect va poate ajuta foarte mult intrucat va trebui sa ii platiti o sulta in bani.Calculati ce inseamna valoarea a jumatate din casa in care locuiti.
Este foarte important sa fiti bine informata atunci cand deschideti partajul.Daca incepeti in mod defectuos rezultatul nu va fi grozav.
Incercati sa consultati un avocat care sa vada toate actele si sa va sfatuiasca in raport de sansele reale.
rata in banca echivaleaza cu valoarea apartamentului . nu sa-r putea sa platesc eu toata banca si sa cedeze el apartamentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj oltean loredana oltean loredana vreau sa divortez dar am rata in banca; rata in banca echivaleaza cu valoarea apartamentului . nu sa-r putea sa platesc eu toata banca si sa cedeze el ... (vezi toată discuția)
Imputarea la partaj a cheltuielilor si ratelor din timpul casatoriei filip2015 filip2015 Buna ziua! Datele problemei sunt următoarele: Suntem căsătoriți din 2007 avem un copil de 8 ani In anul 2001 parintii mei au achiziționat prin credit ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj danaanca danaanca Eu si sotul suntem in divort.In urma discutiilor am decis sa donam apartamentul fetitei.Fetita este minora ,are 9 ani,iar apartamentul este achizitionat cu ... (vezi toată discuția)