avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

vreau sa divortez dar am rata in banca; rata in banca echivaleaza cu valoarea apartamentului . nu sa-r putea sa platesc eu toata banca si sa cedeze el apartamentul? nu e de acord cu medierea si daca raman eu cu apartamentul nu am posibilitatea de ai da toti banii odata eventual s-ar putea sa-i platesc in rate?

Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
oltean loredana, utilizator
Divortul este divort si partajul este partaj.Sigur se pot judeca impreuna dar trebuie sa existe o intelegere amiabila intre parti.Din cele spuse de dv. doar instanta va hotara...dv. trebuie sa cereti.Poate sa ceara si el acelasi lucru...bunurile comune includ atat bunurile dobandite in timpul casatoriei cat si creditele.Succes!!!
incercati sa solutionati pe cale amiabila prin procedura medierii si divortul si partajul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)
Partaj ! Maryana72 Maryana72 Buna ziua ! Am divortat de doi ani de sotul meu, timp in care am locuit in acelasi imobil fara sa ne deranjam. Acum, situatia a devenit insuportabila si ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)