Buna ziua. As vrea sa va intreb care sunt conditiile pt primirea de ajutor din partea statului roman pt mamici care au lucrat in strainatate pana la nasterea copilului.
Multumesc de informatie. Nu as dori sa renunt la cetatenia romana, dar nu cred ca pot gasi ceva exceptii de care ma pot folosi pt a o mentine. Daca dv cunoasteti ceva in sensul acesta ar fi foarte binevenita informatia.Multumesc inca o data.
As dori sa imi inchiriez apartamentul. As vrea sa stiu daca sunt legi care se refera la o perioada maxima de inchiriere a apartamentului. Ma refer aici ca dupa o anumita perioda de folosit apartamentul chiriasul are dreptul de a folosi apartamentul cat timp doreste si contractul nu mai poate fi intrerupt. Aceasta perioada este in unele tari 1 an si de aceea ma intrebam daca in Romania sunt legi in directia aceasta. Va multumesc
Traiesc in Olanda de 10 ani si m-ar interesa sa aplic pt obtinerea cetateniei olandeze. Insa unul dintre dezavantaje este ca trebuie sa renunt la cetatenia romana. As dori sa intreb aici care sunt exceptiile sa vad daca pot indeplini aceste conditii.
Va multumesc.
As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in particular daca implica pierderea dreptului de a detine proprietati. Si daca da ce tip de proprietati: imbobile, terenuri,....? multumesc