avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conditii de inchiriere imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conditii de inchiriere imobile

As dori sa imi inchiriez apartamentul. As vrea sa stiu daca sunt legi care se refera la o perioada maxima de inchiriere a apartamentului. Ma refer aici ca dupa o anumita perioda de folosit apartamentul chiriasul are dreptul de a folosi apartamentul cat timp doreste si contractul nu mai poate fi intrerupt. Aceasta perioada este in unele tari 1 an si de aceea ma intrebam daca in Romania sunt legi in directia aceasta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ancuta12 , utilizator 13:46, 30 Iunie 2011
Buna ziua !
In legislatia noastra nu exista nicio prevedere in sensul precizat de dvs. in post .
va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile inchiriate de asociatie rebell_rose rebell_rose Buna ziua, La parterul blocului avem o uscatorie pe care dorim sa o inchiriem. Care este procedura legala de a inchiria acel spatiu si ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Se poate inchiria un apartment folosind imputernicire? ionela1982 ionela1982 Salut, detin un apartament impreuna cu o alta persoana, amandoi suntem in strainatate si as vrea sa inchiriez acest apartament. Am o imputernicire semnata de ... (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere apartament Alexandru30002 Alexandru30002 Buna ziua. Vreau sa inchiriez un apartament. Din punctul meu de vedere este cam stufoasa toata treaba de aceea apelez la persoane avizate. Apartamentul ... (vezi toată discuția)