avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate val54

Activitate val54

multumesc frumos pentru raspuns, dar va rog sa imi spuneti daca exista un document special pentru a raspunde?
gasesc undeva model?
in urma unei amenzi de la CNADNR din 2011, am platit doar amenda in suma de
28 euro, iar taxa de despagubire nu am platit-o deoarece in acea perioada cand am primit procesul-verbal in urma contestarii altor pagubiti Curtea Constitutionala a dat o Decizie de neconstitutionalitate prin care se spune ,,
Tarifele de despăgubire prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002 cu modificările şi completările ulterioare, aplicate şi contestate în instanţă până la data intrării în vigoare a prezentei legi se anulează".
Am fost la tribunal si apoi am asteptat sa primesc citatie pentru judecarea Contestatiei la Executare, iar CNADNR prin judecatorie a trimis o Intampinare.
Acum eu va intreb este necesar sa raspund la aceasta intampinare sau sa astept sa mi se dea termen de judecare pe fond de catre judecatorie asa cum
ma asteptam? Este obligatoriu acest raspuns in termen de 10 zile sau nu?
Va multumesc
Eu am mai multe firme care au aceiasi angajati din anii precedenti si sunt transmisi la ITM pe vechiul REVISAL, nu inteleg acum trebuie sa iau alta parola si sa-i retransmit pe noul Revisal, sau cei care ii angajez de acum. Va rog sa ma lamuriti ca de fapt eu lucrez contabilitate iar uneori fac si acest lucru.
Multumesc.