avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate danielapv

Activitate danielapv

Discuție Tutela
Sunt tutorele fiicei mele, bolnava pshic.Ce trebuie sa fac ca in cazul decesului meu sa fie desemnata tutore persoana pe care noi o dorim.Daca aceasta este casatorita trebuie consimtamantul sotului pentru a deveni tutore?
Suntem trei persoane.Dorim sa infintam o fundatie sau o asociatie culturala.Care sunt diferentele dintre cele doua si ce ar trebui sa studiez.
Discuție TUTELA.

O persoana de 50 de ani cu schizofrenie ,dupa punerea sub interdictie a trecut sub tutela mamei ei in urma unui proces.Se mai pomenesta in sentinta de alta persoana care si-a depus cazierul la recomandarea Autoritatii tutelare, care ar putea in viitor sa preia tutela.Ce implica aceasta si mai ales ce obligatii si ce drepturi are tutorele.Unde ma pot adresa pentru informatii suplimentare.
Răspuns la discuția TUTELA
Multumesc !
Răspuns la discuția TUTELA
Nu este numit un tutore.Despre interdictie nu stiu nimic.Mama ei este ingrijorata pentru ca este in varsta si oricand se poate produce inevitabilul
Discuție TUTELA
Vreau sa preiau tutela unei persoane de 50 de ani cu schizofrenie .Mama ei traieste dar are 87 de ani.Cum sa procedez?
Discuție Fila CEC
Am semnat o fila CEC scadenta maine si nu ma bani in cont.Ce se poate intampla?
Nu sunt administratorul firmei dar am drept de semnatura in banca. Ma poate afecta lucrul acesta ca persoana fizica?
Discuție bilet la ordin
Am semnat un bilet la ordin scadent azi si nu am bani in contul firmei.nu sunt administratorul firmei dar am drept de semnatura.Ce se poate intampla din punct de vedere juritic? Ma influenteaza ca si persoana fizica?