avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fila CEC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fila CEC

Am semnat o fila CEC scadenta maine si nu ma bani in cont.Ce se poate intampla?
Nu sunt administratorul firmei dar am drept de semnatura in banca. Ma poate afecta lucrul acesta ca persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 16:49, 30 Iunie 2011
va poate afecta daca dvs ati avalizat cecu respectiv, si anume raspundeti cu bunurile personale, creditorul putand sa se indrepte catre dvs pt recuperarea debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec avalidat nixnix nixnix am lasat o fila cec ,semnata in alb ca titlu de garantie in anul 2009 catre o societate comerciala,fila avalizata in nume propriu,am primit o notificare ca ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)