avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cec avalidat
Discuție deschisă în Executare silită

cec avalidat

am lasat o fila cec ,semnata in alb ca titlu de garantie in anul 2009 catre o societate comerciala,fila avalizata in nume propriu,am primit o notificare ca somatie de plata a unor facturii fiscale scadente si neachitate,neavand posibilitatea acum sa platesc aceste facturii,in somatie sunt informat ca vor depune aceea fila cec garantie in banca.in momentul de fata ,firma nu are disponibil banesc ptr decontarea acelei file.ce mi se poate intampla in ac caz ca pers fizica[fiind avalidat acest cec in numele meu
Cel mai recent răspuns: nixnix , utilizator 17:19, 16 Noiembrie 2011
va urmareste bunurile personale
care sunt prioritare bunurile firmei sau cele personale,mentionez ca suntem doi asociati cu drepturi egale de administrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

B.o. garantie anca.m anca.m Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)
Cec in alb suciu_diana suciu_diana Se poate emite un CEC in alb daca nu exista disponibil in banca?...avand in vedere ca nu este o suma specificata pe instrument. (vezi toată discuția)
Fila cec fara disponibil in cont blecota blecota Am lasat o fila cec ca garantie unui colaborator iar acum ii datorez o suma de bani pe care nu o am...el m-a anuntat ca baga fila CEC pentru a isi recupera ... (vezi toată discuția)