Buna ziua!Pe scara tatalui meu,s-a facut racordul la gaze(se folosesc deja gazele pt aragaz) si acum se doreste debransarea pt montarea de centrale termice.Cei de la RADET le-au cerut sa faca dovada ca au o alta sursa de incalzire si dupa ce au cumparat centrale,spun ca nu sunt de acord cu debransarea pt ca ei au investit de curand in schimbarea conductelor.Ce se poate face,legal,deoarece nimeni nu doreste sa ramana racordat,din cauza facturilor exagerat de mari?Cei mai multi sunt pensionari,iar factura pe timp de iarna reprezinta jumatate din veniturile lor.Cei de la RADET le sugereaza sa-si monteze repartitoare,dar nu mi se pare o solutie sa stea cu caloriferele mai mult inchise si sa inghete in case,doar ca sa aiba mai putin de plata.
Multumesc!
Buna ziua!Mama a decedat acum o luna si vreau sa stiu daca este obligatorie dezbaterea mostenirii.Nu a avut frati sau surori si nici eu nu am,deci singurii mostenitori suntem eu si tatal meu.
Multumesc!
Buna seara!Bunica mea,care o are ca unic copil pe mama,doreste sa-mi dea toate bunurile pe care le detine.As dori,sa stiu daca este diferenta mare tarifara intre incheierea unui act de donatie si a unui act de vanz-cump.Mama este de acord ca bunica sa-mi dea bunurile sale,eu sunt tot unic copil,deci nu ar exista riscul sa-mi atace cineva donatia.Multumesc!