avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate GeaMbo

Activitate GeaMbo

Răspuns la discuția Interdictie de apropiere
el are 17 ani acm
Răspuns la discuția Interdictie de apropiere
eu sunt cu ea de 1 luna ea are 30 eu 22 , cand l-a intalni pe el acum 1 an si el s-a prezentat la ca si cum ar avea 21 el chiar nu arat nici de 21 ...da a gresit dar eu vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a obtine o interdictie de apropiere cv genn ...
Salut avocatnet , prietena mea a avut in trecut o relatie cu un pusti de 16 ani ,nu stia cati ani are ca baiatu nu arata de varsta respectiva , cand a aflat s-a despartit de el ,el i-a spart barbrizu de la masina,si multe alte chestii pentru ca este un copil nebun pot spune .... este dosar la politie dar ea nu a vrut sa ii faca rau .. a incercat sa se inteleaga cu parintii lui dar nu a putut ... el vine seara ii suna la interfon bate la usa .. se mai duce la ea la munca ,precizez ca lucreaza intr-o institutie a statului si nu vrea sa riste sa afle sefii ,mereu cand afla ca el vine iese afara ,astazi a aflat ca el vine si s-a dus sa mute masina si el s-a urcat in masina si i-a luat tel ... nu o mai lasa sa se duca la servici am sunat la politie si ei s-au dus prin parcare dar nu a gasito pentru ca ea mutase masina , poate obtine o interdictie de apropiere fata de acel individ cu toate ca el este minor ? pentru ca o terorizeaza acasa ,la servici ... si multe alte chestii care poate dovedi , nu vreau sa recurg la alte modalitati ...dar daca prin politie ... nu pot face nimic ..
Discuție Ajutor somaj
Daca am implinit 18 ani si sunt clasa a 12 si nu lucrez nicaieri si nam lucrat pot primi acel somaj de la stat si daca da cum fac si unde ma duc.... Multumesc
Răspuns la discuția Tentativa de furt
noi avem 17 ani si nu am mai fost deloc loati de politie sau probleme dastea cat despre scoala stau bn cu ia nu am probleme ....
Răspuns la discuția Tentativa de furt
Deci pana la urma nu patim nimic nu ne cheama in instanta judecata ceva??? navem nevoie de avocat ne face dosar ceva ???vine ceva acasa pls ajutatima si spunetimi si mie pentru ca voi stiti mai multe eu sunt doar un minor am 17 ani
Cum se pedepseste o tentativa de furt daca doi minori vroiau sa fure 2 stergatoare la o masina si iau prins niste locatari dintrun bloc si au chemat politia au dat declaratii ca au vrut sa ia stergatoru doar ca sa il bata pe unul din locatarii aceia ca au ragait .... cum se pedepseste o tentativa de furt daca cei doi hoti sunt minori???