Buna,
Nu prea stiu cum functioneaza legile in romania deoarece nu mai locuiesc de ceva timp, oricum chiar daca sistemul roman, dupa cum stim cu toti, nu functioneaza as putea sa zic deloc bine avand in vedere situatia in alte tari, unde un asa numit om daca se poate spune, pentru ca tata e de neconceput, ar fi fost dupa gratii din primele ore dupa marturiserea tinerei. Totodata nu cred ca ii va conveni sa te dea in judecat admis ca o poate face, pentru ca nu ar fi in favoarea lui. Tu in acel moment vei putea demonstra faptul ca actiunile tale erau doar pentru a proteja o tanara care a fost fortata nenumarate ori sa depuna o marturisire falsa dupa ce a avut curajul sa il dea in judecata si poate vei putea face ceva pentru ea. sper doar ca tanara isi va putea da seama ca persoanele care o inconjoara o utilizeaza doar si cel mai bine ar fi sa admita adevarul si sa inchida acel ``om`` dupa gratii...
Buna ziua!
Am 16 ani si locuiesc in italia. In iulie trebui sa ma duc in vacanta in romania. Matusa mea ma va insoti, dar as vrea sa stiu de ce am nevoie pentru intocmirea unei procuri si daca este necesara presenta ambilor parinti la consulat pentru redarea procuri.(parintii mei nu sunt divortati).
Va multumesc anticipat, astept un raspuns....Bianca