avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procuri pentru un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procuri pentru un minor

Buna ziua!
Am 16 ani si locuiesc in italia. In iulie trebui sa ma duc in vacanta in romania. Matusa mea ma va insoti, dar as vrea sa stiu de ce am nevoie pentru intocmirea unei procuri si daca este necesara presenta ambilor parinti la consulat pentru redarea procuri.(parintii mei nu sunt divortati).
Va multumesc anticipat, astept un raspuns....Bianca
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 12:45, 1 Iulie 2011
Da,trebuie sa fie prezenti ambii parinti.Daca matusa nu are procura,veniti in tara si ramaneti pana cand vin parintii sa va ia sau pana la 18 ani!!! Acte-pasapoarte valabile,ci si cn.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
Serban Tanase, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta in spania mo.na mo.na Buna seara, sunt un minor de 16 ani, anul acesta as vrea sa ma duc in vacanta in Spania timp de patru zile. Am resedinta in Italia dar sunt cetatean roman. As ... (vezi toată discuția)
Familiar-acordul tatalui in ce priveste minorul larisa1986 larisa1986 buna ziua.am un baiat de 5 ani nascut in italia si cu certificat de nastere rominesc copilul este trecut pe numele tatalui noi find necasatoriti el la ... (vezi toată discuția)
Preschimbare procura adina0423 adina0423 Bună seara. Am o întrebare : se poate face procura fără mine? Dacă da, unde? Sunt divorțată la notar și am procura pt a părăsi tara pana în iulie ... (vezi toată discuția)