avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate marianal2011

Activitate marianal2011

da, gasisem si eu aceasta prevedere tot cautand pe net...
multumesc!
Multumesc pt raspuns. Stimulentul se acorda si daca am nascut in 2010 insa decid sa ma intorc la serviciu dupa 1 an?
Buna seara,

As vrea sa stiu cum se calculeaza salariul (pentru institutii publice) la revenirea din concediul de cresterea copilului. Eu pot sta acasa pana la 2 ani insa as vrea sa ma intorc dupa 1 an la serviciu si vreau sa vad daca financiar se merita sau nu, am inteles ca momentan e mai mare indemnizatia mea de cresterea copilului decat salariul. Imi puteti da legislatia in domeniu si articolele care reglementeaza aceasta situatie?
Multumesc foarte mult!
Ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la violenta impotriva femeilor si accesul la justitie al femeilor victime ale violentei (studii, statistici, rapoarte, etc)? Multumesc anticipat!!
si eu stiam ca incasarea altor venituri legale ar suspenda CCC, tocmai de aceea am si intrebat.
Buna ziua,

Momentan sunt in concediu de cresterea copilului (pentru 2 ani) si mi s-a propus sa fiu trainer intr-un proiect/seminarii. As vrea sa stiu daca legal am posibilitatea sa am si alte venituri (ex: contracte pe drepturi de autor, etc) pe langa indemnizatia de cresterea copilului. Eu stiam ca nu este posibil, pentru ca incasarea oricaror altor venituri ar sista primirea indemnizatiei.

Va multumesc anticipat!