avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Activitate carlos_r

Activitate carlos_r

Răspuns la discuția la ce ma pot astepta?
dar toti cei 4 au pe citatie infractiuni privind circulatia pe drumurile publice dar doar unu dintre ei a condus (fara permis)fiind si la prima abatere ce ar putea pati cel ce a condus el momentan fiind inchis pt cu totul altceva.dar ceilalti care nu au condus in cazul in care va fi procesul vor fi judecati si pt asta?
daca suntem 4 persoane date in judecata pt infractuini privind circulatia pe dumurile publice(art.86 al.1)lovire sau alte violente(art.180 C.p) instigare la infr.de lovire sau alte violente si inca nu am avut nici un termen (primul fiind in octombrie)si am cazut la intelegere cu victima care isi retrage plangerea in schimbul unei sume de bani.daca victima isi retrage plangerea procesul este scos de p rol?se inchide dosarul?cui ii revin cheltuielile?va rog sa imi explicati?va multumesc!
Discuție cum pot face?
acum 4 ani am fost batut de 2 indivizi,iam dat in judecata pt tentativa au fost condamnati anul acesta si trebuia sa-mi plateasca daune de 12355 lei,ei acum sunt inchisi.eu nu am primit nici un ban de la ei si am inteles ca nu pot face nimic ca sa mii dea este adevarat ca statul nu le poate face nimic?ca am mai intebat pe cineva intr-o situatie asemanatoare si acelas lucru la patit nu a primit banii si nu a putut face nimic pentu ai primi.eu acum ce fac raman si batut si fara bani?