avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot face?

acum 4 ani am fost batut de 2 indivizi,iam dat in judecata pt tentativa au fost condamnati anul acesta si trebuia sa-mi plateasca daune de 12355 lei,ei acum sunt inchisi.eu nu am primit nici un ban de la ei si am inteles ca nu pot face nimic ca sa mii dea este adevarat ca statul nu le poate face nimic?ca am mai intebat pe cineva intr-o situatie asemanatoare si acelas lucru la patit nu a primit banii si nu a putut face nimic pentu ai primi.eu acum ce fac raman si batut si fara bani?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2011
carlos_r, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 2 Iulie 2011
Doar prin executare silita puteti recupera banii si daca au bunuri aflate in proprietatea lor.
Incercati sa vorbiti cu un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile date de instanta? xuser xuser Ce se intampla cu o persoana daca o persoana refuza sau nu poate sa-mi onoreze daunele morale si materiale oferite prin sentinta de instanta?! Sa zicem ca ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua.Va rog ajutatima si pe mine cu niste raspunsuri. In 2006 am avut un accident de masina in urma caruia am ramas paralizat. Mam judecat cu persoana ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partaj bunuri comune PODO PODO Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul caz -o matusa a mea a fost agresata de un vecin care a fost condamnat pentru tentativa de omor si obligat sa ... (vezi toată discuția)