doresc sa stiu cum pot proceda pt eliberarea pasaportului copilului meu in varsta de opt ani daca ne-am schimbat domociliul.Exista vreo formalitate pt a trece noua adresa pe certificatul lui de nastere?
as dori sa aflu conditiile pt eliberarea pasaportului pt fiul meu in varsta de opt ani.Am divortat de sotul meu,am castigat custodia copilului,am plecat in strainatate sa muncesc si l-am lasat in ingrijirea parintilor mei.I-am facut mamei o imputernicire cu drepturi asupra copilului.As dori sa stiu daca mama poate sa elibereze pasaport pe numele copilului si daca poate pleca in strainatate cu avionul.Care sunt conditiile?
eu sunt plecata in strainate si nu am nimic pe numele meu...am locuit in casa parintilor mei.....iar aici nu am carte de munca...care sunt modalitatile de recuperare a banilor in acest caz?
in luna sept 2010 am imprumutat o suma de bani mai mare de la cineva...am presupus ca ii voi da inapoi in cel mult 6 luni si nu am reusit.Persoana care mi-a imprumutat acesti bani a propus sa ne intalnim in luna martie sa discutam si sa ajungem la o intelegere.A venit cu un avocat,m-a rugat sa scriu pe o hartie datele personale ale mele suma imprumutata si data la care ma oblig sa returnez aceasta suma.Nu am reusit sa platesc acesti bani.Acum sunt plecata din tara si nu stiu daca persoana respectiva poate sa ma dea in judecata si daca poate sa castige aceasta cauza.