avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate katea

Activitate katea

Cu ceva ani in urma am luat un credit de consum.Pana in momentul de fata am reusit sa platesc ratele acestui credit,dar acum nu mai reusesc sa platesc aceste rate pentru ca situatia financiara nu imi mai permite acest lucru.As vrea sa stiu care sant consecintele in cazul in care nu mai pot achita.
Răspuns la discuția hotarirea judecatoresca
multumesc mult pentru raspuns,dar e o mica problema copilulu are doar 12 ani si din partea mamei nu se simte nici o dorinta de ai fi reincredintata minora,cred ca intelegeti nu prea ìi convine ca fostul sot are acum o alta familie,adica nu vrea liniste,doar nu poate judecata sa oblige.
buna ziua,ajutati-ma va rog,sunt foarte disperata,sotul meu din prima casatorie are un copil,in baza hotaririi judecatoresti fetita a ramas la intretinerea lui,acum un an fosta sotie a hotarit sa ia copilul peste hotare,ne aflam si noi peste hotare si apar diferite probleme cu procuri si tot ce tine de insotirea copilului,cheltuelile sunt foarte costisitoare stiti si singuri si in general nici de timp nu dispunem pentru a face toate procurile,intrebarea mea ar suna cam asa:Cum si pe ce cale copilul poate trece la intretinerea mamei,se face o alta hotarire judecatoreasca in urma unui proces,va multumesc mult
Răspuns la discuția insotirea minorului
mersi mult Luiza,sper sa fie asa:)
salut,se poate face procura pe perioada nedeterminata pentru insotirea minorului de catre mama,daca in baza deciziei judecatoresti copilul a fost incredintat tatalui.
buna ziua,pe ce termen cel mult se poate face o procura de scoaterea copilului din tara,de catre mama, sintem divortati, in baza deciziei judecatoresti copilul a ramas la intretinerea mea,va multumesc