Buna ziua,
sunt in anul 2 de facultate si sunt insarcinata in luna a3a , as dori sa stiu daca in acest caz se poate primi vreo indemnizatie de la stat.
va multumesc!
Buna ziua,
imi cer scuze ca va retin cu o problema dar nu stiu ce sa fac si cum sa actionez
uitati problemele:
In 2007 am facut un credit de nevoi personale , la care am achitat cateva rate apoi nu am mai achitat deoarece nu am mai avut bani,a trebuit sa plec din tara ca sa pot face ceva acolo si sa platesc acest creditulnu am reusit asa ca m/am intors(dupa aprox 1 an) in tara si mi-am luat un serviciu am vrut sa lamresc problema sa incerc sa platesc macar in rate nu stiu gaseam o solutie, cand am ajuns la banca cei de acolo mi-au spus ca acel dosar nu mai este la ei sa ma ineresez la firme de recuperare...am incercat nu am dat de urma lui....decat acum 2 zile cand am gasit in cutia postala o citatie de la o firma de avocaturadin bucuresti cu o infatisare la tribunal in octombrie unde cer suma totala undeva la 35003uro plus dobanzi si comisioane legale, plus cheltuieli de judecata.
acum:
-intre timp m/am casatorit iar sotul meu are un apartament luat in timpul casatoriei ce este bun comun...ce se poate intampla cu acesta?Mentionez ca el este cumparatorul eu figurez in contract ca si sotie a lui,
-loc de munca nu am sunt , dar pana anul acesta in febroarie am lucrat cu carte demunca nu inteleg de ce nu au spus nimic pana acum, in copia dosarului primita vad niste notificari ,dar nu au ajuns la mine....eu nu am semnat niciodata ca as fi primit ceva...
Ce pot sa fac in acest caz........?
va multumesc din suflet.
una ziua,
Imi cer scuze ptr. deranj, dar am si eu 2 -3 nelamuriri daca ma puteti ajuta:
Am avut un srl deschis de 3 luni A4a am suspendat activitatea la orc mai exact acum 1 sapt, precizez ca eu sunt si administrator si asociat..... Acum ceea ce doresc sa va intreb :
1. Cand am inceput activitatea , dupa ce am luat marfa de la furnizor nu mai aveam bani sa achit si ambalajul urman sa garantez acel ambalaj cu un bilet la ordin...l/am transmis nedatat......ulterior in urma situatiei de piata firma nemaiavand fondur am ramas cu datorii la ei de 1700 lei acum doresc sa bage acel bilet la ordin...pot face asta?(nu spun ca nu achit ci ca nu am bani acum)...
2.Am avut 1 angajat si am ramas si cu niste datorii la stat, acele datorii pot fi achitate in rate?
3. In Urma celor 2 probleme pot suspenda activitatea la finante?Si la cat timp dupa ce ai luat constatarea de la orc trebuie sa o depui la reg com.?
Va rog ajutati-ma!
in aceasta situatie administratorului ce i se poate intampla?(pati)d.p.d.v. legal?
Multumesc, dar lichidatorul nu trebuie platit?cum se poate valorifica partea din bunuri unde proprietarul a dorit sa se faca proces verbal de predare primire?bunurile nu se mai afla lalocatia care era stabilita ca punct de lucru proprietarul reziliind contracutul, am fost de acord cu asta ca sanu mai genereze datorii viitoare....exista vreo posibilitate?
doream sa intreb unde anume se poate depune aceasta cerere?
si pot face aceasta cerere de intrare in insolventa?
Buna ziua, imi cer scuze ca va retin din timpul. dv. dar nu mai stiu ce sa fac ajutati-ma va rog!!!!
Situatia este urmatoarea:
Am deschis acum 4 luni o firma cu obiect de activitate bar, in prima luna a mers apoi a fost din ce in ce mai rau!!!barul nu se putea autofinanta asa ca am decis sa inchidem sau sa suspendam firma.barul are in patrimoniu bunuri in valoare de 13000 ron daca nu mai mult datoriile sunt la furnizori in jur de 2800 ron plus angajatul 500 ron......bani lichizi nu mai am , am investit tot, bunurile nu au putut fi vandute......nu am gasit clienti sa le pot valorifica!!!Am avut o datorie de 35ooron la proprietar , acesta si-a orpit in contul chiriei mobila care valora 7000 ron, prin proces verbal de predare primire......
In situatia aceasta ce pot face ?sa inchid sau sa suspend firma
cat costa si care sunt demersurile?
ma poate ajuta cineva?