avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate georgepbr

Activitate georgepbr

Răspuns la discuția RELUARE ACTIVITATE
Din cate inteleg nu as intra sub incidenta acestui act;deci pot sa-mi reiau activitatea in ziua urmatoare implinirii de catre copil a varstei de 2 ani.
Multumesc.
Buna seara.As dori si eu sa stiu pentru cine se aplica OUG 124/2011.Sunt in crestere copil pana pe data de 18.04.2013 cand copilasul implineste 2 anisori.As dori sa stiu cand trebuie sa-mi reiau activitatea.am fost anuntata de catre angajator ca trebuie sa ma prezint la serviciu cu o luna inainte ca, copilul sa implineasca un an, pentru ca potrivit OUG 124/2011 va trebui sa ramana tatal o luna sau pierd luna respectiva.
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Multumesc!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Intrebarea era daca pot beneficia atat de stimulentul de insertie cat si de programul redus?
Angajatorul are dreptul sa ma oblige sa aleg intre ele?
Multumesc!
Buna ziua,

as dori sa stiu daca, in calitate de posibil vanzator al unui imobil catre o societate comerciala, trebuie sa platesc TVA aferenta tranzactiei?
Va multumesc
As dori sa stiu,daca, odata cu reluarea activitatii inainte de implinirea unui an a copilului, imi exprim optiunea de a beneficia de stimulentul de insertie mai as avea dreptul la reducerea programului de lucru la 6 ore si invers?

Multumesc!
Răspuns la discuția program serviciu
Multumesc.
Buna ziua,as dori sa stiu daca, odata cu revenirea la serviciu din concediu de crestere copil inainte de implinirea varstei de 1 an, e obligatoriu sa-mi anunt angajatorul inca de la inceput optiunea pentru program de 6 ore sau pot opta pe parcurs?
Multumesc.
Răspuns la discuția RELUARE ACTIVITATE
Multumesc.
Răspuns la discuția RELUARE ACTIVITATE
Cu cat timp inainte trebuie sa anunt angajatorul ca doresc reluarea activitatii?

Multumesc.