sunt angajat la stat si platesc taxele pt CAS, pensie, somaj dar vreau sa imi deschid un PFA in paralel pt o activitate sportiva...va trebui sa platesc inca o data aceleasi taxe in cadrul PFA-ului sau sunt scutita de ele prin prisma locului de munca de la stat?
buna ziua. am achizitionat recent impreuna cu sotia un apartament intr-un bloc de locuinte. scara unde se afla apartamentul arata ca dupa razboi. sa nu mai vorbesc despre acoperis si peretii exteriori. am luat initiativa si, la o sedinta cu proprietarii am decis adunarea lunara a unei sume de bani necesari initial constructiei acoperisului, iar apoi pentru zugravit si izolat exterior. din 10 familii de pe scara cotizam 6. ma intereseaza daca exista o baza legala sa-i convingem si pe ceilalti sa cotizeze. sunt decis sa ajung chiar si in instanta in situatia in care exista prevederi legale care sa ma favorizeze in incercarea mea. as dori sa mi se prezinte algoritmul legal pe care trebuie sa-l urmez pentru indeplinirea celor de mai sus. va multumesc.