avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate andr31

Activitate andr31

Buna ziua.
Am aplicat pentru un credit de nevoie personale cu ipoteca (ipoteca pe un apartament) pentru suma de 10.000 Euro.
Cei de la banca mi-au spus ca valoarea taxei notariale este de 1400 ron.
Din ce am reusit sa gasesc pe internet, calculatoare de taxe si tot felul de informatii, suma pare a fi umflata.
Puteti sa-mi spuneti cam cat este valoarea taxei ?
Valoarea taxei este unitara, sau difera de la notar la notar in functie de onorariu sau ... alte lucruri ?.
Pot sa aleg notarul meu daca notarul agreat de banca are taxa mai mare decat restull
Pentru " 4719- Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare. " am nevoie de o diploma de economist, sau un curs ? Nu este suficienta orice diploma care sa ateste ca am facut matematica pana mi-a iesit pe ochii, adica ca stiu sa socotec :)
Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate:
1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , pliante, albume ... orice tine de grafica
2. sa pot sa vand afisele, pozele, pliantele .... printate la o terta persoana
Si-mi doresc si un alt domeniu :
3. sa pot efectua service pentru plottere (imprimante de dimensiuni mari, de la 1m la 5 m latime, cu care se printeaza bannere, mashuri, afise ...)
Pentru primele 2 puncte am cochetat cu :
- 7311 Activitatii ale agentiilor de publicitate
- 5819 Alte activităţi de editare
- 7410 Activităţi de design specializat
dar nu sunt sigur de ele.
Iar pentru punctul 3 ... #-o nu stiu.
Ce coduri Caen sa aleg? Multumesc :)
Multumesc, am vazut ca nu am scapare. O sa aleg sistem real.
Multumesc pt raspuns,
Am observat ca din cauza unei virgule puse aiurea, mesajul meu era incomplet.
Poate acum intrebarea mea este mai clar formulata, si puteti sa-mi raspundeti la obiect. :)
Sunt din Brasov si am gasit normele de venit aferente anului 2001 aici : [ link extern ] .
Dar activitatea de grafician (Graficianul Calculator se ocupa in principal cu realizarea machetelor grafice, executarea si adaptarea desenelor vectoriale, scanarea si prelucrarea imaginilor, montajul machetelor grafice, verificarea produselor finale etc.) nu stiu unde s-o incadrez..
Tot ce am gasit este " Servicii executate de decoratori vitrine -
7410. Activitati de design specializat" dar nu stiu daca este corect. Partea cu "decoratori vitrine" nu cred ca este ceea ce-mi trebuie. Va rog sa ma incadrati undeva :D