avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe notariale pentru un credit de nevoi personale cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe notariale pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca

Buna ziua.
Am aplicat pentru un credit de nevoie personale cu ipoteca (ipoteca pe un apartament) pentru suma de 10.000 Euro.
Cei de la banca mi-au spus ca valoarea taxei notariale este de 1400 ron.
Din ce am reusit sa gasesc pe internet, calculatoare de taxe si tot felul de informatii, suma pare a fi umflata.
Puteti sa-mi spuneti cam cat este valoarea taxei ?
Valoarea taxei este unitara, sau difera de la notar la notar in functie de onorariu sau ... alte lucruri ?.
Pot sa aleg notarul meu daca notarul agreat de banca are taxa mai mare decat restull
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 09:51, 28 Septembrie 2011
Notarii au onorarii diferite, si le aleg singuri dintr-un tabel cu minime si maxime.
Dar oricum nu puteti alege altul, ramaneti cu cel al bancii sau schimbati banca cu totul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar dorinam dorinam Buna ziua, Am si eu o intrebare. Vreau sa fac o succesiune si vreau sa stiu daca notarii au o suma fixa sau costurile difera de la un notar la altul. Va ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un ap deja ipotecat (gaj) cu cash lucylle lucylle Buna seara, Doresc sa cumpar un ap ce este ipotecat pt suma de 40.000 euro(nu e cump cu credit- gaj) Ipoteca va fi achitata din banii mei, in momentul ... (vezi toată discuția)