Am si eu o intrebare.
Vreau sa fac o succesiune si vreau sa stiu daca notarii au o suma fixa sau costurile difera de la un notar la altul.
Va multumesc.
Modalitatea de calcul a onorariului este unitara, onorariile minimale fiind stabilite prin Ordin al Ministrului Justitiei, la fel si calculul impozitului si al taxei pentru publicitate imobiliara (daca este cazul), deci nu ar trebui sa existe diferente mari
onorariile nu sunt fixe, ele au o limita minima, in schimb nu exista o limita maxima.
solicitati un calcul mai multor birouri notariale inainte sa inregistrati succesiunea la unul dintre ele (odata inregistrata la un bnp acolo trebuie dezbatuta) .
daca din 3 sau mai multe birouri notariale doua va comunica valori apropiate sau identice sunt sanse mari ca aceea sa fie valoarea minima a onorariului.
Am si eu o intrebare.
Vreau sa fac o succesiune si vreau sa stiu daca notarii au o suma fixa sau costurile difera de la un notar la altul.
Va multumesc.
Valoare succesiune
gigelas
Buna ziua,
O succesiune,formata din terenuri si o casa,cum se evalueaza,pentru a se mentiona valoarea acestei succesiuni la notar,pentru dezbaterea ... (vezi toată discuția)