Buna ziua,
am gasit pe net un scuter cu pret destul de bun, am sunat proprietarul si ne-am inteles ca vin sa vad scuterul, actele si sa facem contract de vanzare cumparare, pe urma sa-i dau banii, daca imi place si totul este in regula. Actele care le am sunt: Carte de identitate, Itp, contractul de vanzare-cumparare si hartia de la primarie ca a radiat. Cand am ajuns acasa l-am dus la un mecanic sa-si faca treaba, unde am aflat ca nu are cod pe sasiu (are un actibild in scaun cu codul sasiului, eu nam stiut ca trebuie sa caut si unu imprimat in sasiu ca si la masini...) si ca la aprindere este sudata.
Mecanicul zice ca e clar, e furat.
Nu vreau sa am probleme din cauza asta, nu vreau sa detin un scuter furat si imi vreau banii inapoi.
Ce pot face?
Multumesc anticipat pentru timpul acordat.
Am un prieten si i-au luat permisul pt conducerea autoturismului sub influenta alcoolului, cu 1,20 gr alcool in sange. Stiu cum suna...dar nu-l justifica, a avut motivele lui.
Asta s-a intamplat in 11 Ianuarie, de atunci a fost chemat la politie sa mai dea o declaratie dar de atunci nimica. Inseamna ca sta pe dreapta de mai mult de 10 luni.
Pe mine m-ar interesa cat timp mai dureaza sa fie chemat la procuror? Cat mai dureaza tot procesul pana la sentiinta dupa ce a fost chemat la procuror? Cat mai trebuie sa stea omul fara permis? daca nu stiti exact sa-mi scrie cu aproximatie...
Multumesc anticipat.