avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate jenidoria

Activitate jenidoria

Răspuns la discuția cumparare teren
Si daca nu se prezinta nici la notar, nici in instanta ce se mai poate face?
S-a intocmit in data de 12.10.2011 o PROMISIUNE BILATERALA DE VANZARE-CUMPARARE a terenului cu un termen ulterior de intalnire, timp in care sa se obtina documentatia cadastrala.In data de 07.11.2011 trb sa ne intalnim la notar sa intocmim in forma autentica contractul de vanzare -cumparare, intrebarea mea este : daca nu se prezinta vanzatorul in acesta data care sunt urmatorii pasi pt.a definitiva aceasta situatie?

Multumesc pt.bunavointa si rabdare!

Multumesc mult pentru informatiile primite, mai am unele intrebari referitoare la costuri, sunt mari, stiti aproximativ, noul cod civil a schimbat si aceste costuri?
Multumesc!Unde se face antecontractul la notar sau la un avocat?
Discuție cumparare teren
Doresc sa achizitonez un teren extravilan si care in curand o sa fie intravilian, momentan nu pot sa fac carte funciara.
Intrebarea mea este pot sa fac prin judecatorie cumpararea, sau o alta formalitate de trecere a terenului de pe numele fostului proprietar pe numele meu?
Multumesc anticipat!
Multumesc!
Multumesc mult! Trebuie sa ma prezint la proces?
Buna seara! Au trecut cele 90 zile de suspendare ale permisului, maine dau examenul....dar am primit o citatie de la un proces deschis de cel care m-a lovit cu masina, in care ne solicita pe amandoi si-n care este specificat termenul PRETENTII PERIMARE, in data de 12.10.2011, pt.acest proces a mai fost citati in aprilie 2010(procesul era dependent de rezolutia la contestatie pv.IPJ).Va rog sa-mi ziceti ce inseamna asta,este din partea judecatoriei pt.ca nu s-au mai depus documente in acest dosar, este pt.clasare,sau mai poate intervenii reclamantul cu ceva?
El si-a primit despagubiri de la societatea de asigurari.Nu stiu daca am fost coerenta in ce v-am zis.....am multe de spus si nu vreau sa plictisesc.Multumesc!
Nu vreau nimic ilegal,toata viata am respectat legea,nu-mi doream decat atat sa se respecte legea.....dar a fost un proces lung, prea lung pentru o plangere contraventionala, asta e.......3 ani, tot se gasea ca sunt nevinovata, martori, expertiza tehnica judiciara, procesele verbale falsificate, formularul 1 diferit de formularul 2, nu mai zic de telefoane de amenintare din partea celui cu care m-a lovit(fost mare politist)etc. Am asteptat linistita, asa cum mi-a zis avocata, sa vina motivarea, nu aveam de unde sa stiu de legea 202/2010(era de datoria dansei probabil sa stie) si-mi vine instiintarea ca se suspenda permisul pe 90 de zile in loc de 60, pt.ca nu m-am prezentat la timp sa-l predau.Unde este vina mea?Am sa respect si de aceasta data, tot eu, legea....
:(Este strigator la cer ce mi se intampla!De ce traim in asa tara???