In anul 2008 am avut un accident ''cu cine nu trebuie'' si am depus plangere contraventionala.S-a facut expertiza tehnica judiciara(in care concluzia a fost de nevinovata), nenumerate probleme pe parcursul acestui proces, nu are sens sa insir tot, a tot intervenit in procesul meu cu IPJ persoana care m-a accidentat, ultima incercare a fost o expertiza extrajudiciara, pe care judecatorul, la cererea avocatei, a respins-o, ajungem la final in data de 21.02.2011 cand verdictul soc, se respinge plangerea,am vazut pe internet si am asteptat, siderate, si eu si avocata ,motivarea acestei hotarari.Din 21.02.2011 si pana azi 07.07.2011 nu am primit de la Judecatoria IALOMITA.Primesc acasa o recomandata,ma duc sa o ridic,cand ce sa vad.....o instiintare de la serviciul rutier in care ma anunta ca [''prin sentinta civila nr.7077/21.02.2011,irevocabila Judecatoria Slobozia a respins plengerea contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie'', drept pentru care mi se suspenda permisul de conducere incepand cu data de 11.07.2011(procesul verbal de contraventie a fost intocmit incorect, data cu o luna mai devreme, am refuzat sa semnez nu a avut martor, au adaugat dupa aceea un martor,pe cel cu care m-am tamponat,care de fapt m-a lovit, deci aveam 2 PV diferite,unul cu martor,unul fara,multe s-au intamplat....oricum s-a judecat si pe fond) . Intrebarea mea este :nu trebuia sa primesc si eu in acelasi timp cu IPJ-ul motivarea?!Scuze de insiruirile mele, plang,mi se pare asa de nedrept ce mi se intampla.......
Cel mai recent răspuns:
jenidoria , utilizator
15:18, 6 Octombrie 2011