avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren

Doresc sa achizitonez un teren extravilan si care in curand o sa fie intravilian, momentan nu pot sa fac carte funciara.
Intrebarea mea este pot sa fac prin judecatorie cumpararea, sau o alta formalitate de trecere a terenului de pe numele fostului proprietar pe numele meu?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: jenidoria , utilizator 11:48, 22 Octombrie 2011
Puteti face un antecontract de vinzare cumparare autentic, o actiune in constare a vinzarii prin instanta ar presupune existenta acestui antecontract si refuzul vinzatorului de a perfecta contractul
Multumesc!Unde se face antecontractul la notar sau la un avocat?
Il faceti la notar autentic.
Multumesc mult pentru informatiile primite, mai am unele intrebari referitoare la costuri, sunt mari, stiti aproximativ, noul cod civil a schimbat si aceste costuri?
nu a schimbat costurile.

Alte discuții în legătură

Anularea unui antecontract anadoina anadoina Buna ziua, In anul 2007 tatal meu a Incheiat un antecontract de vanzare cumparare la notar cu o firma pentru 1 ha teren extravilan.termenii incheierii ... (vezi toată discuția)
Constatare drept de proprietate loredana24 loredana24 Buna ziua. Va solicit ajutorul cu urmatoarea speta. X face un antecontract de vanzare cumparare cu Y in vederea vanzarii unui teren agricol. Pretul este ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare nerespectat? cugetatorul cugetatorul Buna ziua. Se doreste vanzarea unei case cu terenul aferent. In fata notarului se constata ca sunt probleme privind intabularea terenului. Se ... (vezi toată discuția)