avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela-alinac

Activitate mihaela-alinac

Am ajuns in instanta cu o firma de recuperari care pretinde ca le datorez suma de 4800 ron.Au cumparat creanta de la o banca la care eu aveam rate restante ,in termen de 15 zile de la data cumpararii creantei,am virat catre firma de recuperari intrega suma pe care ei au platit-o bancii conform notei de contabilitate pe care am luat-o de la banca.Nu inteleg de unde vine aceasta suma si nici nu o recunosc.Am pierdut in instanta pe motiv ca nu am depus cererea in timp util,desi dupa calculele avocatei se incadra in termen.Acum am facut recur.problema e daca pierd procesul mi se vor retine banii din salariu in urma hotararii judecatoresti?mentionez ca mai am o rat pe statul de plata de 600 ron,mai am un credit cu ipoteca cu rata lunara de 670 ron pe care il achit personal la banca, am cheltuieli cu naveta la locul de munca de 350ron,si doua persoane in intretinere ,salariul meu fiind de 1700 ron.Daca imi retine unitatea si o rata pentru firma de recuperare ma vad in imposibilitatea de a ma deplasa la locul de munca iar daca nu platesc la creditul ipotecar ajung iar la firma de recuperari.Cum pot sa ma adresez angajatorului sa nu-mi retina o suma pe cre nu-mi permit sa o achit la firma de recuperari,oare se poate tine seama de ratele pe care le am pentru a nu proceda la executarea silita /
As dori un raspuns referitor la urmatoarea situatie;se poate stabili filiatia pe linie materna a unui copil adoptat doar cu un inscris realizat de catre un notar public?Mentionez ca la adoptia copilului, parintii adoptivi nu erau casatoriti iar adoptia afost facuta de catre tatal adoptiv.Copilul este acum major iar paruintii adoptivi sunt acum casatoriti.
Cel mai usor ei pot executa conturi,dar si acelea pot fi protejate prin inscriere in arhiva electronica de date stiu cei de la banci care e procedura.Nu sunt interesati de terenuri ca nu prea au cum sa le valorifice .Plus ca la creditul respectiv fiind de nevoi personale nu cred ca sotia figurreaza ca si coimprumutat
am avut si eu o problema de genul acesta sunt in litigiu cu o firma de recuperari de 2 ani si nu au reusit sa ma execute desi detin in Romania si proprietati si conturi si alte bunuri>Daca nu detineti nimic nu au ce sa va faca,stati linistit.Dar totusi sa fiti linistit angajati un avocat,eei cunosc foarte bine rezolvarea problemelor de genul acesta
Răspuns la discuția intrebare
Multumesc.As mai avea o singura intrebare .Cam cat dureaza un astfel de proces si cine ar trebui sa introduca actiunea/
Discuție intrebare
am o problema la care as dori un raspuns de la o persoana abilitata.Sunt adoptata de la varsta de 3 luni de catre tatal meu actual.La data adoptiei parintii mei nu erau casatoriti legitim.Dupa 2 ani s-au casatorit legal.As dori sa stiu daca sotia tatalui meu adoptiv a devenit legal mama mea,iar daca nu cum se poate sa rezolv acest lucru .mentionez ca am 36 de ani .Se mai poate deschide un nou proces de adoptie?Ambii mei parinti adoptivi traiesc iar eu sunt casatorita.Multumesc