avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Activitate cristina282008

Activitate cristina282008

Răspuns la discuția renuntar la custodie
m ai exista si calea mediatorului, mergeti la mediator si daca sunteti ambii de acord se rezolva. va sfatuiesc sa incercati cu un mediator
Răspuns la discuția custodia copilului
eu nu vreau in instanta, dar cred ca daca ii voi spune ca nu mai vreau sa ma intorc acasa el va dori sa aiba copilu in custodie si vom ajunge in instata. si sincer nu stiu ce sa fac :((
acum fetita sta la el si la parintii lui, iar sambata si duminica o aduce la mine, dar petrecem uneori timpu impreuna.
eu doream sa tina el copilu 2 ani pana ma pun pe picioare dupa care sa pot tine eu fetita, dar el nu vrea asa. doreste copilu la fel ca mine. problema este ca, daca renut la chat nu am cum sa platesc chiria si sa ma intretin pe mine si pe copil, iar parintii mei nu vor sa ma ajute.
Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta pentru a ne judeca pentru custodia copilului, dar daca ajungem el poate sa imi ia copilu avand in vedere ca ma ocup de video chat si ela re dovezi snapshot-uri cu mine? , eu am parasit locuinta, stau cu chirie acuma si nu am mutatie. ce sanse sunt ca el sa obtina custodia fetitei? va rog un raspun trebuie sa stiu ce sa fac.....