avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters215112

Activitate ContSters215112

Cine este cel care semneaza primul un contract? Locatarul sau locatorul? Locatorul transmite draft-ul de contract nesemnat catre locatar, acesta din urma este cel care il semneaza primul si il remite locatorului sau invesr? va multumesc
Răspuns la discuția MOSTENIRE
Exista vreo posibilitate ca mama sa fie scoasa din casa, chiar daca ofera aceasta sulta de 37.5% daca fiica defunctului doreste ca aceasta casa sa se vanda?
Răspuns la discuția MOSTENIRE
Va multumesc. In cat timp mama trebuie sa-i dea sulta? Se pot stabili rate lunare? mama mai poate face dovada cu facturi ca toate bunurile din casa si amenajarile care s-au facut in momentul cumpararii apartamentului , au fost facute de ea.
Discuție MOSTENIRE
Mama mea a fost casatorita 3 ani cu barbatul cu care a trait inainte timp de 15 ani in concubinaj. Nu au avut copii impreuna, fiecare dintre ei avand din prima casatorie cate un copil. Inainte de a legaliza casatoria, cu 10 ani inainte, au cumparat impreuna un apartament in cote egale. Dupa decesul sotului ei, acum 3 luni, copilul acestuia din prima casatorie, care nu locuieste in tara vrea sa o scoata pe mama ( eu fiind celalalt copil) din casa in care locuieste pentru a-si lua partea de mostenire, deoarece mama nu are o suma de bani pe care sa i-o dea in schimbul partii care i se cuvine. Pentru mama care este batrana, a vinde casa in care a trait atatia ani cu sotul sau este o mare problema de natura sentimentala si chiar materiala. Ce sanse ar avea sa ramana pana la moarte in aceasta casa, fata fostului ei sot nedorind acest lucru. Va rog sa ma ajutati. va multumesc..