avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SEMNARE CONTRACT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SEMNARE CONTRACT

Cine este cel care semneaza primul un contract? Locatarul sau locatorul? Locatorul transmite draft-ul de contract nesemnat catre locatar, acesta din urma este cel care il semneaza primul si il remite locatorului sau invesr? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:05, 27 Iulie 2011
Întalnitiva la o cafea si semnati amândoi unul dupa altul, nu conteaza care semneaza primul si care ultimul.

Contractul este valabil dupa ce ambele parti il semneaza.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nesemnat RIMAX RIMAX Buna ziua, M-am angajat la o firma luna aceasta si mi s-a dat o copie a contractului de munca. Contractul contine toate datele necesare, este in regula ca ... (vezi toată discuția)
Anulare/stergere cim bianca2020 bianca2020 Sunt \'\'proaspat\'\' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)