avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

Buna ziua,


Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului.
Ulterior dupa perioada de preaviz am primit prin posta decizia de concediere (- plic recomandat cu confirmare primire) in 2 exemplare si fara nr de inregistrare, ,fara semnaturi , era in alb . Mi-a spus sa semenez si sa trimit inapoi pt a inregistra la ITM si apoi voi primi 1 exemplar.
De atunci nu am mai primit nimic.chiar daca am sunat la firma . Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 22:08, 25 August 2009
Solicitati in scris remiterea unui exemplar din decizie.
daca tot nu primiti, puteti solicita o copie de la ITM, contracost.
Va duceti la ITM si cereti o copie dupa decizia de concediere.
Firma este din Buc , iar eu sunt din alta localitate. Ma pot adresa la sediul ITM din orasul meu?
Trebuie sa va adresati la ITM unde sunt depuse contractele de munca ale firmei.
UA a scris:

Buna ziua,


Ulterior dupa perioada de preaviz am primit prin posta decizia de concediere (- plic recomandat cu confirmare primire) in 2 exemplare si fara nr de inregistrare, ,fara semnaturi , era in alb .


am cateva nelamuriri:
1. ce sa caute la dvs o decizie de concediere nesemnata si, mai ales, de ce semnati dvs cand de fapt decizia este intocmita si semnata de angajator iar salariatul doar ia la cunostinta de aceasta decizie????
2. de ce semnati dvs acte nesemnate de nimeni? sa stiti, ca regula de acum inainte, in tot ce inseamna act aditional, contract individual de munca, etc salariatul semneaza ultimul, dupa ce angajatorul a semnat. aceasta ptr ca salariatul va putea sa vada toate detaliile unui document: salariul, functia, etc. nu semnezi in alb ptr ca nu stii ce semnezi!

Alte discuții în legătură

Cand se semneaza decizia de concediere? Filimon Aurel Filimon Aurel Buna,vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema,de fapt mai mult o nelamurire. Cand sa semnez decizia de concediere emisa de angajator,inainte sa le ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)