avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional contractului de munca

Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie xerox?este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:38, 22 Aprilie 2009
de ce nu faceti dv in trei exemplare originale iar unul sa-l comunicati itm-ului?
Se poate semna in doua exemplare, pentru angajator si ITM, iar angajatului i se da o copie dupa acesta conform cu originalul, semnat si stampilat in original de catre angajator sau in trei exemplare pentru angajator, angajat si ITM. Ambele variante sunt corecte.
La noi la societate actul aditional se semneaza intre angajator si angajat in 3 exemplare: dupa inregistrarea lui la ITM ( se pune stampila pe toate cele trei exemplare), unul ramane la ei, unul la firma si unul la angajat. De asemenea angajatul semneaza pe exemplarul care ramane la angajator "Am primit un exemplar, azi, ... si semnatura."
Si daca mi se da o copie xerox dupa actul aditional,dar fara sa scrie "conform cu originalul", si fara stampila in original a firmei,este valabila copia?
CIM se face in trei exemplare deci si actul aditional la CIM se va face tot in trei exemplare. Cine a zis ca se face in doua exemplare?

Alte discuții în legătură

Decizie incetare conf. art. 79 ContSters47405 ContSters47405 Decizia de incetare a contractului de munca conform art. 79 ( demisie ) se comunica angajatului? (vezi toată discuția)
Act aditional la cim nastasia_2004 nastasia_2004 Sotul meu a semnat anul trecut un Act Aditional la CIM in care se stipula ca nu mai beneficiaza de prima de vacanta. Saptamana trecuta a cerut exemplarul lui ... (vezi toată discuția)
Formulare itm soficu cristina soficu cristina Solicit, colegilor de forum si mai ales, consultantilor in personal, sa-mi precizeze o [b]baza legala [/b]de unde reiese numarul de exemplare (doua,trei) pe ... (vezi toată discuția)