Sotul meu a semnat anul trecut un Act Aditional la CIM in care se stipula ca nu mai beneficiaza de prima de vacanta. Saptamana trecuta a cerut exemplarul lui de la societate, insa nici macar nu era semnat de catre angajator. In momentul in care i l-a inmanat atunci a fost semnat si stampilat de catre angajator, dupa care i-au facut o copie xerox si i l-au dat sotului meu. Ii lipseste si inregistrarea de la ITM. Intrebarea mea este: acel Act Aditional nu trebuia sa aiba si stampila si semnatura celor de la ITM? Daca nu are inregistrarea de la ITM este valabil? Cum se poate verifica daca ITM-ul are cunostinta de acel Act Aditional?
Va multumesc!
@nastasia_2004
Daca modificarea s-a produs pana la data de 31.12.2010, din cate am inteles asa a fost, pe actul aditional trebuia sa apara stampila ITM-ului.
Chiar daca nu are viza ITM-ului , actul aditional este perfect valabil ... viza ITM-ului nu este o conditie de validitate a c.i.m. sau a actelor aditionale incheiate la c.i.m.
Art.969 C.civ. prevede ca, conventiile legal facute au putere de lege intre partile contractante.