De acord. Eu am terminat la liceul auto din Galati scoala profesionala acum 22 de ani.Am b,c,e de atunci si de 8 ani am pfa pe taxi.Nu am liceul facut ,ce fac in acest caz?Merg in continuare cu autorizatia sau trebuie sa inchid pfa-ul?La documentatie nu specifica daca trebuie liceul pentru ca nu sunt persoana desemnata.Am atestat profesional care se vizeaza la 5 ani.Am lucrat in armata 8 ani si pe ambulanta 10 ani si in paralel fac taximetrie cu o singura masina,pe pfa.Va rog sa-mi raspundeti.
am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni .Ma deplasam pe banda 1 nu am vazut cand a oprit banda 3 pe banda 2 era un audi care a oprit brusc si cand am vazut ca a oprit am pus frana dar masina a alunecat si am acrosat usor 2 pietoni pe trecere.Unul are 8 zile de ingrijiri si celalat 30 zile pt o luxatie la umarul drept nici macar fractura.Le-am facut si RMN a iesit bine(normal) si acum nu ma inteleg cu cel cu umarul(vrea bani) s-a sucit acum ma va acctiona in instanta.Ce patesc eu cu permisul fiind profesionist la prima abatere(fara antecedente) si avand si 2 copii minori in intretinere.Imi va fi anulat permisul? virgil_hellotaxi este adresa mea de mess sau 0740.855.285. va rog dati-mi un raspuns ca sunt disperat.