am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni .Ma deplasam pe banda 1 nu am vazut cand a oprit banda 3 pe banda 2 era un audi care a oprit brusc si cand am vazut ca a oprit am pus frana dar masina a alunecat si am acrosat usor 2 pietoni pe trecere.Unul are 8 zile de ingrijiri si celalat 30 zile pt o luxatie la umarul drept nici macar fractura.Le-am facut si RMN a iesit bine(normal) si acum nu ma inteleg cu cel cu umarul(vrea bani) s-a sucit acum ma va acctiona in instanta.Ce patesc eu cu permisul fiind profesionist la prima abatere(fara antecedente) si avand si 2 copii minori in intretinere.Imi va fi anulat permisul? virgil_hellotaxi este adresa mea de mess sau 0740.855.285. va rog dati-mi un raspuns ca sunt disperat.
Dacă vindecarea necesită o durată cuprinsă între 11 şi 60 zile de îngrijiri medicale, accidentul poate fi considerat drept uşor. în asemenea situaţii există posibilitatea înlăturării răspunderii penale dacă între partea vătămată şi dvs intervine o împăcare care stinge conflictul generat de infracţiune cu conditia ca urmarirea penala sa fi inceput in urma unei plangeri prealabile a partii vatamate.
In legatura cu plata catre partea vatamata apeleaza la asigurator, el trebuie sa plateasca daunele. Pe 2011 limita era undeva la 2,5 milioane de euro.