avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victime

am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni .Ma deplasam pe banda 1 nu am vazut cand a oprit banda 3 pe banda 2 era un audi care a oprit brusc si cand am vazut ca a oprit am pus frana dar masina a alunecat si am acrosat usor 2 pietoni pe trecere.Unul are 8 zile de ingrijiri si celalat 30 zile pt o luxatie la umarul drept nici macar fractura.Le-am facut si RMN a iesit bine(normal) si acum nu ma inteleg cu cel cu umarul(vrea bani) s-a sucit acum ma va acctiona in instanta.Ce patesc eu cu permisul fiind profesionist la prima abatere(fara antecedente) si avand si 2 copii minori in intretinere.Imi va fi anulat permisul? virgil_hellotaxi este adresa mea de mess sau 0740.855.285. va rog dati-mi un raspuns ca sunt disperat.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 18:55, 13 Iulie 2011
Dacă vindecarea necesită o durată cuprinsă între 11 şi 60 zile de îngrijiri medicale, accidentul poate fi considerat drept uşor. în asemenea situaţii există posibilitatea înlăturării răspunderii penale dacă între partea vătămată şi dvs intervine o împăcare care stinge conflictul generat de infracţiune cu conditia ca urmarirea penala sa fi inceput in urma unei plangeri prealabile a partii vatamate.

In legatura cu plata catre partea vatamata apeleaza la asigurator, el trebuie sa plateasca daunele. Pe 2011 limita era undeva la 2,5 milioane de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu un accident pe trecere pietoni nanuc nanuc Veneam dinspre serviciu spre casa, pe banda a treia. Pe banda a doua la o anumita distanta era un autoturism \"scoala\" care a oprit brusc la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Important!buna ziua!as avea o intrebare,pe 1 septembrie deplasanduma pe ... apetrialexandra77@icloud.com apetrialexandra77@icloud.com Buna ziua!As avea o intrebare,pe 1 septembrie deplasanduma pe un drum aglomerat si fiind o zi ploioasa .La o trecere de pietoni o doamna a sarit pe ... (vezi toată discuția)
Accident usor cu lovirea unui pieton pe linia de tramvai unom unom Ma bucur ca exista acest forum si va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti, sunt intr-o situatie nefericita si as dori sa stiu ce mi se poate ... (vezi toată discuția)