avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In speta cu noile reglementari privind activitatea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In speta cu noile reglementari privind activitatea de taximetrie

De acord. Eu am terminat la liceul auto din Galati scoala profesionala acum 22 de ani.Am b,c,e de atunci si de 8 ani am pfa pe taxi.Nu am liceul facut ,ce fac in acest caz?Merg in continuare cu autorizatia sau trebuie sa inchid pfa-ul?La documentatie nu specifica daca trebuie liceul pentru ca nu sunt persoana desemnata.Am atestat profesional care se vizeaza la 5 ani.Am lucrat in armata 8 ani si pe ambulanta 10 ani si in paralel fac taximetrie cu o singura masina,pe pfa.Va rog sa-mi raspundeti.

Alte discuții în legătură

Autorizare instructor auto dorin75 dorin75 sunt angajat cu 8 la o institutie. am mai fost angajat cu contract de munca partial la o scoala de soferi (program de 4 ore timp de 2 ani) am practicat ... (vezi toată discuția)
Taximetrist cu cazier, se poate? bgvl bgvl Am permis categoria B si intentionez sa-mi iau atestatul pentru a putea desfasura activitatea de taximetrie.Pot sa fac cursurile si sa dau examen pentru a ... (vezi toată discuția)
Instructor independent pfa stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri....va rog. Sotul meu si-a luat atestatul pentru instructor auto atestat ( vrand sa ... (vezi toată discuția)