avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizare instructor auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizare instructor auto

sunt angajat cu 8 la o institutie. am mai fost angajat cu contract de munca partial la o scoala de soferi (program de 4 ore timp de 2 ani) am practicat instructoratul si ca PFA. in prezent nu pot obtine autorizatia de la ARR (conform noii legi aparute in oct. 2009) fiindca nu am 3 ani vechime cu 8 ore de munca in cadrul unei scoli de soferi. imi poate spune cineva daca exista posibilitatea de a obţine autorizaţie de instructor auto independent (sau atestat, cum îi mai zice) în condiţiile în care am acumulat 1 an în cadrul unei şcoli de şoferi şi 2 ani am avut autorizaţie eliberată de primărie ca PFA. care sunt paşii de urmat?
pai daca vi se cer 3 ani de vechime in domeniu, cum ati putea sa faceti altfel decat sa va angajati ca instructor la o scoala de soferi pana va terminati "stagiatura" si apoi da, puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - instructor auto independent gheorgheciuca gheorgheciuca Sunt instructor auto independent, autorizat la ARR si ORC. Sunt inregistrat ca PFA la finante si platesc impozit pe venit stabilit la norma de venit (nu in ... (vezi toată discuția)
Instructor independent pfa stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri....va rog. Sotul meu si-a luat atestatul pentru instructor auto atestat ( vrand sa ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)