Telefonul prietenului meu l-am utilizat timp de cateva luni.I-am inapoiat telefonul,iar acesta a ajuns la alt baiat cu care m-am certat.El a inceput sa posteze fiecare SMS intr-un eveniment public pe facebook, a mai postat o poza cu mine si a invitat mai multe persoane pentru a vedea conversatiile de pe telefonul respectiv.
Mie nu imi convine sa apara acele conversatii in evenimentul de pe facebook.Ce pot face in aceasta privinta daca nu ma pot intelege cu persoana respectiva?
(Telefonul nu este al meu, l-am utilizat cateva luni, am uitat sa sterg mesajele si a ajuns in mainile cui nu trebuia)
Am aparat la un eveniment pe facebook, cu poza mea, cu mesajele de pe un telefon pe care l-am utilizat(nu este al meu,ci a unui baiat), si cu arhivele de pe mess vorbite cu persoana respectiva.
Persoana respectiva mi-a postat acestea intr-un eveniment pe facebook, dar nu a folosit contul lui, ci unul nou.
Ce se poate face in acest caz? As putea depune plangere la politie pentru asta?
As putea sa-i dau ignor, doar ca am avut probleme cu niste baieti dintr-un cartier fara sa fac eu ceva.Mi-a atras atentia " va omor pe toti " si ma gandesc, in caz ca voi fi amenintat si in realitate, nu doar virtual, si chiar lovit, ce as putea face?
Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: "ce piz**m*** mai faci m***'', " ba vb ca te ia dra** cand te prind", "ba daca mai faci figuri va omor pe toti", "dar sa te feresti candd mergi pe str" si multe altele de agest gen.Ce as putea face in aceasta situatie?
Nu cunosc despre cine este vorba, nu a vrut sa se prezeinte si ma gandesc ca in caz voi fi amenintat si pe strada sau chiar lovit, s-ar putea face ceva.
Doresc sa mentionez faptul ca sunt minor, iar respectiva persoana cred ca nu este majora.