Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: "ce piz**m*** mai faci m***'', " ba vb ca te ia dra** cand te prind", "ba daca mai faci figuri va omor pe toti", "dar sa te feresti candd mergi pe str" si multe altele de agest gen.Ce as putea face in aceasta situatie?
Nu cunosc despre cine este vorba, nu a vrut sa se prezeinte si ma gandesc ca in caz voi fi amenintat si pe strada sau chiar lovit, s-ar putea face ceva.
Doresc sa mentionez faptul ca sunt minor, iar respectiva persoana cred ca nu este majora.
As putea sa-i dau ignor, doar ca am avut probleme cu niste baieti dintr-un cartier fara sa fac eu ceva.Mi-a atras atentia " va omor pe toti " si ma gandesc, in caz ca voi fi amenintat si in realitate, nu doar virtual, si chiar lovit, ce as putea face?
in privinta messului, poate fi o greseala, deocamdata ignorati mesajele.
daca va scrie numele, aflati de cine e vb, va ameninta si pe strada..etc, mergeti la politie insotit de unul din parinti si depuneti plangere
Yahoo ca proba
asatuka
E vorba de un scandal, in urma caruia am suferit o vatamara corporala - 35 zile IML.
Anumite persoone m-au acuzat ca am conversat nu stiu eu ce pe Yahoo! ... (vezi toată discuția)