E vorba de un scandal, in urma caruia am suferit o vatamara corporala - 35 zile IML.
Anumite persoone m-au acuzat ca am conversat nu stiu eu ce pe Yahoo! messenger cu o fata. Nu este adevarat cele afirmate de ele. La parchet li s-a retinut o anume stare de provocare. Mentionez ca eu o stiam pe respectiva, o aveam in lista de Yahoo messe dar nu am corespondat nimic atunici cu ea?
Pot sa stiu ce e de facut? expertiza ca pot avea virusi in calculator, sau ce? aia nu au depus nici o proba...doar ei de martori
Dap martorii ... aia... care acuma zic ca doar unul m-a lovit, ceilalti erau martori, si zic ca i-am provocat eu ... adresandu-i injurii unei fete (prietenei cu ei).
avocatul lor ii invata sa faca din astea...procurorul si judecatorul ii crede... si au deja un 73B ceva genul...
mai am un termen apoi vine recursul , pot cere in recurs o expertiza informatica sau ceva? ceva gen ca oricine poate sa-mi foloseasca calculatorul?
Yahoo! tine logurile pe server, asa ca expertiza calculatorului nu prea are rost, deoarece nu poate stabili ce s-a scris de pe acel calculator. Iar faptul ca putea oricine folosi calculatorul nu necesita expertiza, ci este de bun simt.
Amenintari virtuale
osyk
Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)