avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Yahoo ca proba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Yahoo ca proba

E vorba de un scandal, in urma caruia am suferit o vatamara corporala - 35 zile IML.

Anumite persoone m-au acuzat ca am conversat nu stiu eu ce pe Yahoo! messenger cu o fata. Nu este adevarat cele afirmate de ele. La parchet li s-a retinut o anume stare de provocare. Mentionez ca eu o stiam pe respectiva, o aveam in lista de Yahoo messe dar nu am corespondat nimic atunici cu ea?

Pot sa stiu ce e de facut? expertiza ca pot avea virusi in calculator, sau ce? aia nu au depus nici o proba...doar ei de martori
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:38, 7 Iulie 2013
Nu se intelege mai nimic din ce povestiti.
Inteleg ca ati facut plangere pentru vatamare corporala. Cine v-a vatamat?
Martorii?
Dap martorii ... aia... care acuma zic ca doar unul m-a lovit, ceilalti erau martori, si zic ca i-am provocat eu ... adresandu-i injurii unei fete (prietenei cu ei).

avocatul lor ii invata sa faca din astea...procurorul si judecatorul ii crede... si au deja un 73B ceva genul...

mai am un termen apoi vine recursul , pot cere in recurs o expertiza informatica sau ceva? ceva gen ca oricine poate sa-mi foloseasca calculatorul?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
asatuka, utilizator
Yahoo! tine logurile pe server, asa ca expertiza calculatorului nu prea are rost, deoarece nu poate stabili ce s-a scris de pe acel calculator. Iar faptul ca putea oricine folosi calculatorul nu necesita expertiza, ci este de bun simt.
Ok, si daca procurorul nu are bun simt?
Daca nu are bun simt e sarcina avocatului sa demonstreze ca n-are.

Alte discuții în legătură

Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)
Logo-uri yahoo - cat timp sunt pastrate? asatuka asatuka Stii cineva, cat timp pastreaza firma Yahoo logurile ? (vezi toată discuția)
Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba tati_sorin2000 tati_sorin2000 pot folosi ca proba la divort convorbirile de pe messenger intre sotie si amant. deoarece am unele banuieli.Cum se procedeaza si daca sunt legale aceste ... (vezi toată discuția)