avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate ivanadrianstelian

Activitate ivanadrianstelian

am un credit din 14.09.2007 cu un comision de risc ,cand a aparut o.g 50/2010 am facut si eu o solicitare catre banca,in data de 29.09.2010 ,banca mi-a redus acel comision de ris la jumatate si la troanformat in comision de administrare ,mi-a redus si din dobanda ,intrebarea mea este daca pot solicita banci sa-mi inapoieze comisionul de ris platit din data de 14.09.2007 pana la incheierea actul aditional din data de 29.09.2010.sper sa-mi raspundeti,va multumesc
Răspuns la discuția concedierea
sal,sa aprobat sa intru in crestere copil,dar la intoarecere adica pe 6 oct cand face 2 ani ,nu stiu daca mai am dreptul sa revin in activitate daca am dat un concurs pentru ocuparea unei functii si nu am luat.,sau poate daca iese cineva la pensie sau isi da demisia ar putea sa intru eu in locul lui pe stat?
Discuție concedierea
sal,incerc sa intru in locul sotiei ,crestere copil pentru a nu ma disponibiliza,sun subofiter la jandarmi,am dat concurs si nu am luat,daca intru in crestere copil ,la intoarecere poate sa ma reangajeze,sau nu,eu stiu ca au obligatia sa ma primeasca si sa ma mai tina 6 luni,asa este?