avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de risc

am un credit din 14.09.2007 cu un comision de risc ,cand a aparut o.g 50/2010 am facut si eu o solicitare catre banca,in data de 29.09.2010 ,banca mi-a redus acel comision de ris la jumatate si la troanformat in comision de administrare ,mi-a redus si din dobanda ,intrebarea mea este daca pot solicita banci sa-mi inapoieze comisionul de ris platit din data de 14.09.2007 pana la incheierea actul aditional din data de 29.09.2010.sper sa-mi raspundeti,va multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:11, 27 Septembrie 2013
Puteti sa dati in judecata banca.[editat pentru nerespectarea regulamentului]Castigat inseamna scoaterea in totalitate a comisionului si restituirea banilor incasati ca comision de risc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cf oug 50/2010 la banca mi s-a marit rata? florenta_22 florenta_22 Buna seara, Am un credit ipotecar la BCR din 2007, rata e alcatuita din dobanda de referinta a bancii +1.2 puncte procentuale,adica 9.6%. Azi am fost pt ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)
Comision risc inclus in comisionul de administrare danalazarica danalazarica Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la BCR.Comisionul de risc a fost inclus in comisionul de administrare.Nu am semnat niciun act aditional care sa ... (vezi toată discuția)