avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate mioara_tatu

Activitate mioara_tatu

POPA GHEORGHE a scris:

Trebuie sa purtati o discutie pe cale amiabila cu vecinul, in prezenta presedintelui de asociatie si sa-i amintiti ca sunteti dispus sa deschideti o actiune in instanta, urmand a cere daune materiale si/ sau daune morale, in conditiile in care se continua cu jignirile.

va multumesc tare mult pt raspuns!! vecinul care acuza este presedintele blocului, din pacate. Acuzatiile sunt chiar si pe un grup de whattsup creat de catre dumnealui. Deci, este hartuire?
Buna ziua,
Am un vecin care inca din anul 2020 imi jigneste si acuza copilul pt fapte pe care nu le-a facut! nu ii permite sa stea in fata scarii impreuna cu prietenii care o conduc, desi acest lucru dureaza maxim 20-30 minute si se intampla in jurul orei 20:00 -20:30 fara a deranja pe cineva prin zgomot. O acuza de acte de vandalism in scara, acte de vandalism petrecute dupa ora 21:00 (ora la care copilul este in casa si potrivit camerelor de filmare din scara s-au petrecut in lipsa ei) , ca a dat cu pietre si bulgari in geamul unui vecin desi la ora respectiva copilul era in casa. Pot considera aceste acuzatii adresate in mod direct copilului minor si, in cateva randuri si noua in calitate de parinti, hartuire? mentionez ca prin filmarile camerelor montate in scara blocului se poate demonsta neimplicarea copilului meu in aceste acuzatii. Multumesc!
multumesc frumos!
lucrarile la amenajarea acelui apartament vor dura cel putin pana in decembrie (au inceput inca din iunie) In tot acest timp noi vom continua sa platim intretinerea atat acolo pentru o persoana cat si aici unde locuim? Sau putem cere sa ne scada de la plata intretinerii la chelt pe persoana o persoana aici, la apartamentul in care locuim?
atat aici cat si acolo sunt montate apometre, repartitoare...dam consumul lunar la asociatie...
multumesc!
buna ziua,
de curand am achizitionat un apartament si momentan nu locuieste nimeni acolo...insa sotul meu merge saptamanal acolo pentru a-l amenaja. De aceea platim la intretinere o persoana ( intrucat consumam apa, folosim liftul, facem gunoi etc) Vreau sa stiu daca il pot scoate pe sotul meu de la plata intretinerii la apartamentul in care locuim acum intrucat noi platim intretinerea pentru o persoana la un apartament in care nu locuieste nimeni (ca dovada am chitantele)
exista un cadru legal in acest sens? multumesc frumos!
Buna ziua,
Sunt in concediu prenatal incepand cu data de 15.06.2011. Colegii mei au primit " o prima" sa-i zicem pe care o asteptam si eu. Din pacate nu mi-a fost alocata motivul fiind ca incepand cu data de 15.06.2011 contractul meu de munca a fost suspendat. Este posibil asa ceva? Din cate stiu eu nu mi se poate suspenda contractul de munca in acest timp. Art 50. lit. a face referire la concediul de maternitate. Ce este pana la urma concediul de maternitate? Nu este de fapt concediu de maternitate = Concediul de crestere si ingrijire copil, cel pentru care faci cerere dupa ce nasti?
Multumesc frumos!