buna ziua,
de curand am achizitionat un apartament si momentan nu locuieste nimeni acolo...insa sotul meu merge saptamanal acolo pentru a-l amenaja. De aceea platim la intretinere o persoana ( intrucat consumam apa, folosim liftul, facem gunoi etc) Vreau sa stiu daca il pot scoate pe sotul meu de la plata intretinerii la apartamentul in care locuim acum intrucat noi platim intretinerea pentru o persoana la un apartament in care nu locuieste nimeni (ca dovada am chitantele)
exista un cadru legal in acest sens? multumesc frumos!
Daca s-a terminat amenajarea, puteti sa cereti sa fiti scosi de la plata acelor cheltuieli care se impart pe numar de persoane.
Celelalte cheltuieli, repartizate pe cota-parte indiviza (pe suprafata) le veti plati in continuare.
La apa, probabil, aveti apometre, deci platiti conform consumului, nu?
Vorbiti cu presedintele asociatiei si explicati-i situatia.
In mod normal pentru a fi scos de la intretinere trebuie sa locuiesti in apartament mai putin de 15 zile, conform Legii 230/2007 si HG 1588/2007.
multumesc frumos!
lucrarile la amenajarea acelui apartament vor dura cel putin pana in decembrie (au inceput inca din iunie) In tot acest timp noi vom continua sa platim intretinerea atat acolo pentru o persoana cat si aici unde locuim? Sau putem cere sa ne scada de la plata intretinerii la chelt pe persoana o persoana aici, la apartamentul in care locuim?
atat aici cat si acolo sunt montate apometre, repartitoare...dam consumul lunar la asociatie...
multumesc!