toata stima d-lui arturvutcovici pentru raspuns
am observat ca pe forum sunt unii care ca au intentia clara sa te descurajeze nu sa te indrume
o zi buna tuturor
Daca vand masina asa avariata, dupa 90 de zile pot avea surprize (in sensul ca societatea de asigurari sa nu achite suma care era necesara reparatiei) ?-nu am bani sa-mi repar singur masina si ma gandesc sa-mi iau una mai ieftina
De ce 90 de zile , eu , nevinovat ,sunt fortat sa stau fara masina??
- Dupa 90 de zile imi vor spune: OK,e totul in regula, credem ca ajung banii astia . --E ca si cum cineva ar sta la inchisoare 3 ani si apoi i s-ar da drumul spunandu-ise ca e nevinovat.
NU AM CASCO . DAR CU CE DREPT MI SE RESTRICTIONEAZA DREPTUL LA PROPRIETATE DE FIRMA ASIGURATOARE ?- SA-MI REPARE MASINA SI SA FACA PROPRIILE CERCETARI CAT VOR
SI NU INTELEG TREBA CU " AI DREPTATE DAR N-AI CE FACE" ---E RIDICOL
SA-NTELEG CA ASTA E SINGURA SOLUTIE ?
Masina mea a fost lovita la o trecere de pietoni de de o alta masina si impinsa in masina din fata pe 30.06.2011.Am luat asigurarea vinovatului si am intocmit dosarul de daune in asteptarea reparatiei masinii , dar surpriza -firma de asigurari ma anunta ca dosarul e in curs de cercetari timp de 90 de zile. Dau telefoane si cer lamuriri dar nu rezolv nimic -mi se spune ca asa-i legea si ca trebuie sa astept.
Nu inteleg cum legea permite unui asigurator sa-mi ia dreptul de folosinta a unui bun privat .Sa-mi repare masina si sa faca popriile cercetari si 3 ani-nu e problema mea ca ala n-a gasit pedala de frana. In plus eu platesc asigurare , impozit si rate la banca la un bun pe care nu pot sa-l folosesc.
A doua problema e ca de la service au facut un deviz estimativ (la care mai pot fi adugate si alte valori) care depaseste suma acceptata de asigurator
Cel vinovat sa plateasca - de ce sa platesc eu ?,care e vina mea ?
Care ar fi solutia?
Daca asiguratorul ma despagubeste cu o suma mai mica decat devizul intocmit de service , cine suporta diferenta?
Platim impozit si asigurare pentru un bun pe care nu-l putem folosi. Masina mea sta degeaba in service pentru ca asiguratorul vrea o reconstituire de 2 saptamani. E NORMAL CA CEL CE GRESESTE SA PLATEASCA.
EU CU CE AM GRESIT ??
Buna ziua
Trebuie sa-mi repar masina pe rca-ul vinovatului. asta e, se poate intampla oricui , dar nu e normal ca eu nevinovat sa pierd timp, sa-mi fac nervi si sa nu primesc banii pe reparatie . Am nevoie mare de masina , cu ea faceam aprovizionarea unui chiosc dar nu era pe societate Firma de asigurari imi da mai putin decat valoarea devizului
dar au trimis si un e-mail la service ca vor sa mai faca o reevaluare ceea ce poate duce la o intarziere de 90 de zile
Ma gandesc sa-i amenint ca-i dau in judecata pentru faptul ca eu platesc impozit si asigurare pe un bun pe care nu pot sa-l folosesc si ca nu pot desfasura activitatea la chiosc in mod normal, sau ca voi duce masina la reprezentata [editat] si ca noul deviz va fi mai mare
Oare se vor speria??
Ce fac daca nu am bani iar devizul e mai mare decat suma alocata de ei pentru reparatie?