avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate MihaOlariu

Activitate MihaOlariu

Răspuns la discuția Litigiu cu agentia imobiliara
Eu cred ca nu m-am facut inteleasa. De unde a-ti dedus dvs ca el nu a avut intentia de a cumpara? Nici nu am discutat despre asta, in prima faza el a vrut sa isi ia acel imobil insa nu se incadra cu salariul pentru un credit de valoarea imobilului. Imobilul nu este achitat, ca a fost luat prin programul Prima Casa. Relatiile cu fostul sot cred ca ma privesc personal nu despre asta discutam, ceream ajutor specializat pe alta problema. O sa achite fostul sot comisionul si se rezolva totul. NU A FOST INTENTIA DE FRAUDA NICIODATA ca toti muncim pentru bani, chiar si agentul de la imobiliare, inclusiv eu care sunt persoana cu handicap gr.1, asta nu ma scuteste de la a munci si a ma integra in societate, nu imi aduceti acuzatii nefondate!!! Va multumesc pentru ajutor si pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția Litigiu cu agentia imobiliara
In contractul lui semnat nu scrie absolut nimic despre mine. Nu am vrut sa achizitionam imobilul in momentul cand am facut vizionarea cu agentia, deoarece pretul era extrem de mare, ca proprietarul vroia din pret sa isi plateasca si comisionul lui la agentie si agentul tot sustinea in fata proprietarului ca asta e pretul nu se modifica nimic ( spunandu-i proprietarului "las domne' ca punem pretul mare, ca o gasim cumparator repede, nu lasati deloc din pret), iar cand am fost eu la vizionare, pretul a scazut cu aproape 1000 euro. E normal ca am acceptat tranzactia doar intre mine si proprietar fara agentie, ca nu imi permit sa arunc cu banii pe fereastra. Mentionez ca agentia nu ne-a pus la dispozitie absolut nici un nr de telefon al proprietarului dupa vizionare. Nici eu nu pot dovedi ca am gasit imobilul la vanzare ulterior pe internet, nici agentia nu poate demonstra ca acel imobil a fost achizitionat cu ajutorul ei. Imobilul este doar pe numele meu, fostul sot nu apare deloc in acte, nici macar nu locuieste acolo :). Ma intresa sa stiu in cazul in care se ajunge in instanta, ce sa ii faca lui ca nu are nici o vina ca la vizionare i-a cerut buletinul lui sa faca contractul de vizionare, ci nu mie.
buna ziua,
Prin luna Iulie a.c. am vazut un imobil impreuna cu fostul meu sot, cu scopul de al achizitiona. Am fost cu agentia imobiliara, contractul de vizualizare s-a facut doar pe numele lui. Ulterior acelasi imobil, l-am gasit la vanzare pe internet pus de catre proprietar, am mers am discutat cu proprietarul si am procedat la achizitionarea imobilului pe numele meu, nu al fostului sot. Acum agentia il someaza pe el sa plateasca comisionul aferent acestei tranzactii, in caz contrar il vor actiona in instanta. Va rog frumos sa imi spuneti, atat timp cat imobilul este pe numele meu, ce risca el daca va fi chemat in instanta? Multumesc!
Răspuns la discuția Anulare nunta
Acum el sustine ca daca il mai caut, ca nu vrea nici un fel de comunicare cu mine sau cu familia mea si dk nu il las in pace, si-a pus avocat si vom vorbi numai prin intermediul lui si depunde plangere pentru mesajul acela de amenintare ca poate o sa ii rupa manile si picioarele careva din fam mea si sa ii faca rau la o masina dacia care o are. Dar nimeni nu ia facut nimic. Ieri am fost la politie ca mi-a facut o reclamatie verbala sa il las in pace sa nu il caut deloc nici la tel nici prin sms si ca nu imi da nimic, am promis in fata politistului ca il las in pace, ca astazi sa vorbeasca cu mine seful lui ca lucreaza in cadrul armatei (nevrand sa vorbeasca cu noi mama mea ia facut contract de inchiriere legal la noi acasa si aici am stat aprox un an, banii de chirie normal k mama nu ia lua,t dar armata lui ia dat pentru ca acel contract era legal, dar cand a plecat a refuzat sa ma plateasca chetuielile lunare pe luna mai si mama a mers ca si proprietar la unitatea lui militara sa vorbeasca acolo sa isi plateasca datoriile). Ca va face plangere pentru amenintare sau santaj ca inca are pe telefon mesajele nu le-a sters. Poate acel mesaj sau mesaje sa fie proba in instanta si sa patesc eu ceva mai rau ca acum el nu mai vrea sa cedeze deloc amiabil. Acel mesaj sau cate or fi fost eu le-am trimis imediat dupa ce ma operat eram sub efectul morfinei si al anesteziei si al tratamentului. Ce mi se poate intampla mie acum?
Nici nu stiti cat de mult va multumesc domnilor. Sa dea Dzeu sa aveti numai reusite si sa ajutati multi oameni cum m-ati ajutat pe mine. Va multumesc si inca mai astept sfaturi.
Revin acum cu alte "vesti" Acum el ma reclamat verbal la politie ca i-am trimis eu acum o luna un mesaj scris de tip SMS ca mi-ar placea sa stea in spital si el cu maini si picioare rupte sa sufere sa vada cum este si ca poate o sa i se intample intro buna zi ca nu se stie cine il poate lovi. Si-a mi-a zis dl agent de la politie ca dk il reclam sa ii cer jumatate din bani ma va reclama si el scris ca l-am amenintat. Acele amenintari au fost spuse la nervi si sub efectul morfinei ca eram sedata dupa interventia chirurgicala suferita, nu mai stiu exact ce am scris acolo. Acel mesaj niciodata nu s-a aplicat adica sa fie batut sau sa pateasca ceva e viu si nevatamat. Pot pati eu ceva daca ma va reclama in scris? Lucrurile se complica ......Multumesc!!
Toate precontractele la sala, muzica, foto si care mai sunt, sunt numai pe numele meu si chitantele la fel. Martori sunt foarte multi care stiu situatia si care cred ca ar putea fi citati. Eu vreau acesti banuti inapoi pentru ca sunt ai mei si cred ca exista justitie si pentru astfel de oameni. Vreau sa cred ca avem instante judecatoresti competente. Daca nu poate fi acuzat de inselaciune atunci eu ce asi putea face sau unde se poate incadra fapta lui?
da bineinteles ca am probe destule si inscrisuri si martori. Trebuie cumva sa rezolv aceasta problema. Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Eu din pacate sunt si pers cu handicap de gradul 1 o fractura la coloana din cauza socului suferit mi s-a rupt un surub de la operatie am fost reoperata acum 2 sapt si din pacate mi-au atins un nerv pe coloana si m-au paralizat...Nu stiu in ce masura poate fii el acuzat de acest incident dar eu trebuie sa recuperez banii chltuiti degeaba.
Discuție Anulare nunta
Am si eu nevoie de un sfat cum pot actiona in judecata pentru recuperarea banilor pe fostul concubin care am stabilit de comun acord nunta am facut precontracte la sala, muzica foto etc si restul de cheltuieli si a venit cu o luna inainte de eveniment sa zica ca nu mai face nimic ca nu il mai lasa parintii. Eu am cheltuit multi bani si ii vreau inapoi amiabil nu se poate cu el deloc. Pot merge in instanta pentru inselatiune sau ce trebuie sa fac. Va rog daca se poate sa ma ajutati. Multumesc.