Am pus o intrebare pe data de:29 oct. despre o despagubire in cazul accidentelor de munca si mi s-a spus ca se poate optine o despagubire de la casa de pensi in cazul decesului tatalui meu.In momentul cand mama a primit o citatie de la casa de pensi sa se prezinte cu actele necesare. S-a prezentat la casa de pensi si i s-a spus ca nu mai beneficiaza de acea despagubire deoarece a trecut mai mult de 3 ani de la decesul tatalui meu. De ce a instiintat-o dupa 3 ani si nu inainte de 3 ani? Ce se mai poate face acuma?
Buna! As vrea si eu un raspuns la intrebarile mele. Tatal meu a murit in 2007 intr-un accident de muncala padure(fiind angajat la fima,nu lucra la negru).Din cauza ca familia mea nu a avut posibilitati financiare sa dea firma in judecata pentru a primi vreo despagubire ,moartea tatalui meu s-a clasat doar ca accident de munca fara sa primim nici un ajutor de la firma unde lucrase el.Singurul ajutor financiar fiind ajutorul de inmormamtare care l-a primit de la stat.Acum mama mea a primit de la casa de pensie din judetul unde locuim o citatie pentru a merge sa ridice o despagubire. Acum intrebarile mele sunt: ce despagubiri ar putea primi ea dupa 5 ani de la deces si in ce consta ea? Și ,daca se mai poate face ceva firmei unde a lucrat tatal meu. Va multumesc!
Am renovat casa parinteasca,dar un perete al casei este exact pe hotar(asa cum a fost si casa veche). la ridicarea acoperisului am trecut pe pamantul vecinului cu 30cm.la ce distanta poate construi vecinul casa daca casa mea este exact pe hotar si acoperisul meu a depasit cu 30cm pe pamantul lui?
Am o intrebare: mi-am inmatriculat masina second :FORD fabricata in octombrie 2001 anul trecut mai exact la inceputul lui iunie 2010 ,platind 3550lei am vreo sansa sa imi recuperez bani? Va rog daca puteti sa ma ajutati...! va multumesc!