avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Activitate bulzdaniela

Activitate bulzdaniela

Ce se intampla cu diurnele soferilor din iunie 2015?exista reglementari clare in aceasta privinta?se considera ,la aceasta categorie,ca si drept salarial care se impoziteaza?
Buna ziua,

As dori sa stiu, daca in cazul in care plangerea penala indreptata impotriva mea este respinsa sau primesc raspunsul de incetare a urmaririi penale, cel care a depus plangerea este obligat sau poate fi obligat la plata cheltuielilor cu avocatul meu.
In cazul in care ai incheiat o asigurare pentru casa in care locuiesti si nu esti multumit de societatea respectiva de asigurari, inainte de expirarea politei, poti sa inchei asigurare si la o alta societate de asigurari?faci astfel o ilegalitate?
Răspuns la discuția Asigurare locuinta
asta am inteles ca nuio pot obliga sa si repare instalatia,eu ma refeream la existenta unei legi care sa i oblige pe cei de la asigurari sa deconteze repararea tavanelor apartamentului nu doar ca ei sa imi ofere o anumita suma (infima) si cu asta sa considere problema rezolvata, apoi dupa ce le prezint actele doveditoare reparatiei sa i ceara vecinei banii pt reparatii.
Ma puteti ajuta cu o lege in privinta asta?as dori ca cei de la asigurari sa o oblige pe vecina sa imi repare tavanele stricate in casa, nu doresc sa ma folosesc de asigurarea pe care eu o detin, doresc ca vecina sa plateasca pagubele.As dori sa le arat si lor reglementarea.Merci!
MULTUMESC MULT!
cei de la societatea de asigurare au spus ca nu se poate, ei doar se pot deplasa la fata locului, constata si da eventuale despagubiri, mentionez ca asa au facut si acum 2 ani, pt inundarea intregii locuinte mi-au dat 700 lei
In cazul in care vecinul care locuieste deasupra are instalatia de apa si scurgerile defecte si din aceasta cauza ma inunda in mod repetat,societatea la care am incheiat asigurarea locuintei imi poate obliga vecinii sa isi repare instalatia ?
In cazul in care vecinul care sta deasupra ta te inunda in mod repetat sau are defecta instalatia de apa si scurgerea si nu poti rezolva problema pe cale amiabila, daca apelez la instanta am sanse ca aceasta sa il oblige sa-si repare defectiunile?